TOPlist
FC Rakšice: A-Tým

FC Rakšice - Zakřany

6 - 5  ( 4 - 2 )

hráno na UT Pohořelice

Sestava:                                                    Janderka Marek

Machotka Pavel       Svoboda Jan     Sukeník Jan     Rumian David

Janda Martin     Kocanda Jan     Štolpa Martin    Vespalec Roman    Chvátal David

Hašek Luboš

 
Střídali hokejově: Schovanec Jan, Erkol David, Brveník Jan, Martínek Jan
Branky Rakšic: Roman Vespalec 2, Jan Svoboda, Luboš Hašek, Pavel Machotka, Jan Martínek
Komentář trenéra: Poslední přátelák na umělce v Pohořelicích jsme odehráli proti Zakřanům. V pozměněné sestavě jsme na soupeře vlétli, lépe kombinovali a dostali se do pohodlného vedení 3:0. Bohužel pak jsme vypadli z rytmu, soupeř snížil během několika minut na 2:3, přesto jsme do poločasu navýšili vedení na 4:2. Po přestávce se odehrávala přetahovaná o výsledek, ještě 5 minut před koncem to bylo 5:5, poté si míč na dvaceti metrech načechral Honza Melmen Jekota Martínek a nekompromisní střelou k tyči rozhodl o našem vítězství 6:5. Tradiční přetahování dresu přes plnovous si prý šetří na sezonu. 
Oproti minulému zápasu jsme narazili na vyrovnaného soupeře, obě mužstva se navzájem prověřila, k vidění bylo nejen hodně gólů, ale i pohledné akce. V našem případě bohužel i několik hrubých chyb jak v defenzivě, tak v ofenzivě při zakončení. Snad si zbytek gólů schováváme na sezonu.
Poslední přátelské utkání odehrajeme v neděli ve 14:00 hod. proti Dobřínsku, vzhledem ke stavu našeho hřiště pravděpodobně na jejich hřišti.