FC Rakšice: A-Tým

Dolní Kounice - FC Rakšice

4 - 2  ( 0 - 1 )

hráno v Pohořelicích na UT

Sestava:                                                                                  Janderka Marek

Janda Martin     Rumian David      Súkeník Jan       Lang Petr

Stadler David      Štolpa Martin     Vespalec Roman     Chvátal David

Brveník Jan      Erkol David

Střídající hokejově: Horák Bohuslav, Kocanda Jan, Juránek Martin, Sobotka Karel

Branky Rakšic: 0-1 Jan Súkeník, 0-2 David Erkol

Komentář: Zápas byl vcelku vyrovnaný, na obou stranách spousta zahozených šancí, občas vázla kombinace také na obou stranách, což odpovídá začátku herního období. V závěru Kouničtí otočili z 0-2 na konečných 4-2.

Komentář 2: Úvod utkání jsme začali velice aktivně a vytvořili si spoustu brankových příležitostí, bohužel jsme selhali v koncovce. Ve vyložené šanci se ocitli, Erky, Džbán, Dejv a Marťas. Penaltu neproměnil Vespa. Do vedení jsme se dostali po rohovém kopu, který se odrazil od břevna k Dejvovi, který přiťuknul Sukymu a ten špičkou dopravil míč za brankovou čáru. Soupeř si toho moc nevytvořil pouze jednoduché střely, s kterými neměl Mara problém. Druhá půle začala stejně aktivně jako první a prodlouženou hlavičku obrana neodvrátila, propadla až za obranu a Erky za vápnem obstřelil vyběhnuteho brankáře. Ihned vzápětí jsme inkasovali a na hráčích se začala projevovat únava z pátečního tréninku. Ve hře se začalo objevovat čím dál více nepřesností a naopak soupeř začal naše chyby neomylně trestat a utkání otočil.
Na velký počet absencí, dle mého, utkání sneslo po dlouhé pauze přísnější měřítko a i přes velký počet nepřesností se ve hře ukázaly i dobré herní prvky, které se musí vypilovat. První mistrovské utkání začíná za měsíc, na což je ještě dost času.

Další přípravné utkání odehrajeme v pátek 6.3. V 18:00 opět na UT proti Přibicím.

Na obrázku může být: sky a outdoor

Na obrázku může být: venku

Na obrázku může být: one or more people , people playing sports a outdoor

Na obrázku může být: one or more people a outdoor

Na obrázku může být: venku