TOPlist
FC Rakšice: B-Tým

FC Rakšice B - Dobřínsko

2 - 0  ( 1 - 0 )

Sestava:                                                          Janderka Marek

Pavlík Jan       Lesonický Jiří      Novotný Jan      Šedrla Pavel

Chvátal David      Janíček Martin       Sobotka Milan      Janda Martin

Horák Bohuslav            Halva Tomáš

Střídající hokejově: Fiala Jan, Stadler David, Šedivý Jaroslav,

                                  Havlíček Jan, Obrlík Michal, Erkol David, Vespalec Roman

Branky: 13. min Martin Janda (PK) 1-0, 74. min Bohuslav Horák 2-0

Červená karta: 66. min Pavlík Jan vražení do soupeře v přerušené hře

Komentář Boba Hároše: Na vydařený výstup, A-týmu se Znojmem, jsme chtěli navázat i my. Hostili jsme lídra skupiny Dobřínsko, který se pasoval na štiku soutěže a předvádí výborné výkony.

Od začátku až do konce mělo utkání náboj a šmrnc. V první půli se hosté horko těžko prokousávali naší nepropustnou obranou k šestnástce a defakto vůbec k zakončení. A tak jejich střely zdálky postrádaly přesnost a Díra povětšinou řešil jen odkopy. My jsme na tom byli o něco líp: střely měly razanci i směr mezi 3 tyče, ale vše vyřešil výborně chytající hostující góloš. Ale přece jenom jsme byli za akltivitu odměněni: pentlí, kdy byl sundán pronikající Pája a Píďa nezaváhal 1:0. Do konce poločasu jsme spálili ještě 2 tutovky: Chvátík, který minul střílený centr od Hároše a kupodivu Šeďa, který sice přesný Hárošův centr trefil, ale vynikající zákrok opět předvedl hostující síťkař a podržel svůj tým.

Druhá půle byla opět vyrovnaná až do doby, kdy byl Dekl vyloučen za oplácení. Od této chvíle byli hosté lepší, ale opět se nedostávali, přes dobře hrající obranu, v čele s výborným Lesoněm, do zakončení. Začaly nám docházet síly, protože někteří kluci hráli i dopoledne a v tu chvíli přišla Dírova chvíle: stejně jako hostující góloš ukázal své kvality a zlikvidoval samostatný nájezd z boku a druhá šance hostí skončila na tyči. V této fázi utkání jsme hráli na brejky a jeden nám vyšel: Pája životním sprintem, přes půl hřiště, pláchl všem dorážejícím, skákajícím, faulujícím, umdlévajícím a předložil loženku Hárošovi a ten nezaváhal 2:0. Závěrečný pokus hostí o tlak a nápor jsme už zvládli a vydřeli 3 body.

Děkuji všem, kteří nechali na hřišti duši, plíce, hlasivky, vylité pivo, kelímky a jazyky zarytý v trávě a dorostencům, kteří se na nás nevyprdli. Vyzdvihnu výkon Lesoně . Děkuji fandům, kteří nám věřili a povzbuzovali až do konce. Z D A R!!!