TOPlist
FC Rakšice: Žáci

Soupiska: Sobotka Lukáš- Sobotka Jiří, Vespalec Daniel, Smíšovský Jakub, Princ David,

                                            Sviták Jan, Obrlík Michal, Elederová Kateřina

Finále se odehrávalo bez účasti trenéra Erkola, který se dlouho zdržel na hasičském plese a nezvládl ranní budíček. Branky jsou podle informací od Juldy.

Tatran Kohoutovice - FC Rakšice/MK

5:2

Branky: Michal Obrlík, Jakub Smíšovský

Úvod zápasu jsme nezastihli dobře a soupeř na nás vletěl, čehož rovnou i využil a dal uklidnující branky. I nadále nás soupeř přehrával, čímž si vytvořil velký tlak přes který jsme dokázali korigovat skóre. Domácí vyhráli zaslouženě 5:2

 

FC Rakšice/MK - Ořechov

0:7

V 2. zápase jsme nezastihli úvod utkání, kde soupeř vstřelil slepené branky, čímž si dokráčel k pohodlnému vítězství. Tento zápas mluví za vše, soupeř nás přehrával ve všech směrech a uštědřil nám poslední debakl na tomto turnaji.

 

FC Rakšice/MK - Židenice U12

6:6

Branky: Michal Obrlík 4, Jan Sviták, David Princ

Poslední zápas byl velice vyrovnaný a zápas se přenášel ze strany na stranu. Nejprve se ujali vedení domácí, následně hosté otočili na 1:2. Během několika minut jsme již vedli 4:3, což soupeř opět zvrátil ve svůj prospěch a bylo to 4:5. Minutu před koncem jsme se ujali vedení na 6:5, což hosté v posledních vteřinkách ještě dokázali srovnat na konečnou remízu.

Hodnocení trenéra: Všechny statistiku napíšu po zveřejnění na Ivančických stránkách. Jinak hráči se postupně zlepšují a ukazují svoji kvalitu, kterou bez pochyby mají. Mezi naše nejlepší hráče patřil jednoznačně Daniel Vespalec, který postupem času ukazoval svůj přehled a byl hlavním pilířem celého týmu. I ostatní hráči podávali velice sympatické výkony, na které doufám naváží v sezóně.