TOPlist
FC Rakšice: Žáci

Podzimní část sezóny v hodnocení trenérů Davida Erkola a Martina Svitáka

Na podzim jsme posbírali 13 bodů za 4 výhry 1 remízu a 5 proher s kladným skóre 37:35 a obsadili 3. příčku v tabulce. Na vstřelených gólech se podílelo 8 střelců. Naším nejlepším střelcem byl Jan Sviták s 11. Další pořadí střelců Michal Obrlík 7, Daniel Vespalec 6, David Princ 5, Stanislav Vybíral 4, Tobiáš Hora 2, Petr Schwarz a Adam Janíček po 1.

Nejužitečnějším hráčem podzimu dle zápasového hodnocení byl 1. Jan Sviták se známkou 8,55 na zápas. 2. byl Daniel Vespalec 8,5;  3. Jakub Smíšovský 8,35;  4. Hora Tobiáš 8,16;  5. Sobotková Nela 8,11;  6. Sobotka Lukáš 8,1. Na dalších místech byli Adam Janíček a Michal Obrlík se známkou 8 a Kateřina Elederová s 7,8.

Během podzimu jsme měli 28 tréninků. Nejpoctivější byla Nela Sobotková, která vynechala pouze dvakrát. Na druhém místě byl Michal Obrlík s 24 tréninky, na 3. Adam Janíček 23. Další pozice jsou Jan Sviták, Jiří Stadler 22, Kateřina Elederová 21.

Premiérovou půlku hodnotíme kladně v rámci umístění, ale bohužel některé naše zápasy byly herně velice špatné a neměly s fotbalem nic společného. Naopak některé zápasy se nám velice povedly, byly to zápasy proti Miroslavi a Olbramovicím doma. V zimě nás čeká hodně práce a věříme, že k tomu hráči budou přistupovat jako doteď a možná ještě lépe. Za podzim bychom Vám chtěli poděkovat, myslíme, že jsme neudělali žádnou ostudu, a doufáme, že se nám jarní půlka povede ještě lépe než ta podzimní.

Tabulka - sekce ml.žáci - tabulka, branky + kdo všechno nastoupil - sekce ml. žáci - soupiska + rozkliknutí jména